• De specialist sinds 1959
  • Persoonlijk advies
  • Altijd de fiets die bij u past
  • Gratis bodyscan

Racefiets

Racefiets

Gewoon in je vrije tijd veel kilometers maken? Met hoge snelheid de berg af? Bij Maxstein kun je terecht voor jou snelle racefiets. Een bovenverdieping vol met racefietsen van de merken Cube en Cannondale, stuk voor stuk toppers! 

Bij een racefiets zijn meerdere zaken van belang, de luchtweerstand en het gewicht, beide worden zo laag mogelijk gemaakt bij de modellen van Cube en Cannondale. Fietsframe gemaakt van de lichtste soorten aluminium waarbij ook rekening wordt gehouden met een hoge stijfheid. Carbon is het andere materiaal wat ook veel wordt toegepast bij een racefiets. Kijken we naar afmontage van schakelmateriaal en remmen, Shimano is hofleverancier van hoogwaardige componenten. Moderne techniek zorgt er voor dat je racefiets feilloos schakelt en zorgt dat je op tijd tot stilstand komt als dat nodig is. Nieuw zijn schijfremmen op de racefiets. Dit seizoen is voor deze techniek echt een doorbraak bij dit segment fietsen. Maxstein heeft dan ook diverse modellen van Cube en Cannondale op voorraad welke zijn uitgerust met dit moderne remsysteem.

Wanneer je ons bezoekt om te kijken naar een mooie racefiets vind je tevens een ruime collectie fietskleding van het merk Craft. Ook accessoires van de merken BBB, Cube, Cannondale en Shimano zijn in onze winkel aan de Slijpkruikweg 30 te vinden. Kom langs en bewonder deze schoonheden, de koffie staat altijd voor je klaar.

Bekijk een greep uit onze racefiets collectie