• De specialist sinds 1959
  • Persoonlijk advies
  • Altijd de fiets die bij u past
  • Gratis bodyscan

Over ons

Maxstein Tweewielers is een familiezaak die in 1959 werd overgenomen door Joop Schut uit Ede van de toenmalige eigenaar Max Steinbrückner. Eind jaren tachtig is zoon Robert in het bedrijf gekomen en in 1995 is Maxstein zelfstandig door hem voortgezet. Maxstein Tweewielers in Ede biedt kwaliteitsfietsen voor een brede doelgroep. Ook de verkoop van onderdelen, accessoires, fitness en 3 dagen in het jaar vuurwerk horen bij de activiteiten.

De winkel is onlangs verbouwd, waarbij veel aandacht is besteed aan de indeling van de ruimte en het overzicht voor de klant. Het aanbod fietsen is nu duidelijk ingedeeld in verschillende segmenten. Op de beneden verdieping vindt u de kinderfietsen en mooie occasions. Op de begane grond de lifestyle, stadsfietsen en ebikes. Nieuw is de 1e etage met een “Cube” store, ruime sortering race en ATB fietsen van dit merk. Tevens zijn de modellen van het wereldmerk Cannondale te bewonderen en de fitnessapparaten van Kettler.

Service en onderhoud is belangrijk voor uw tweewieler. Wij bij Maxstein Tweewielers hechten veel waarde aan het leveren van een goede service en nazorg van uw huidige of aan te kopen fiets. Een team van vakkundige medewerkers in onze moderne werkplaats zorgen er voor dat het juiste onderhoud aan de fietsen gebeurd. De fietsen van nu zijn voorzien van de modernste technieken en hebben dus deskundige aandacht nodig. Mocht u niet in staat zijn uw fiets bij ons voor service of reparatie te brengen is er onze ophaal & bezorgservice. Tevens is het mogelijk om tijdelijk, gratis, een leenfiets ter beschikking te krijgen tijdens de reparatie.

Fietsen op maat? Om er achter te komen welke fiets en zithouding het beste bij u past, werkt Maxstein Tweewielers met een bodyscan. Met dit systeem wordt het lichaam van de klant op vijf punten gescand, zonder dat er aanraking aan te pas komt. Samen met de persoonlijke voorkeuren berekent het systeem de juiste stand van het stuur, zadel, pedalen en handvatten. Daarnaast kan er een zadelmeting worden gedaan. Hierbij worden de zitbotjes opgemeten en wordt er een passend zadel geadviseerd, zodat u als fietser geen last meer heeft van zadelpijn.