• De specialist sinds 1959
  • Persoonlijk advies
  • Altijd de fiets die bij u past
  • Gratis bodyscan

Koga

Koga is een echt Nederlands fietsmerk, “handbuilt in Heerenveen”. Bij Koga hebben ze als uitgangspunt bij het ontwikkelen van een nieuw model, altijd het beste product maken voor de gepassioneerde fietser. Veel aandacht aan de afwerking en vloeiende lijnen van de fiets. Koga’s zijn dan ook uiterlijk herkenbaar aan hun stijlvolle uitstraling.

Koga: kwaliteit

De Koga fietsfabrikant biedt een compromisloze garantie op kwaliteit, dat betekent dan ook levenslange garantie op frame voor de 1 eigenaar. Koga’s worden stuk voor stuk met de hand gebouwd in Heerenveen. Hierbij is één monteur verantwoordelijk voor de volledige af montage van een fiets. Op de fiets vindt u dan ook het “handbuilt bij Koga” logo.

Ruim assortiment Koga fietsen

Maxstein levert het complete assortiment fietsen van Koga en is tevens autorized dealer van de Ebikes. Wij hebben bij binnenkomst in onze winkel, de rechterzijde ingericht als Koga shop. Ook is het maken van een proefrit op deze geweldige fietsen mogelijk. Kom langs en maak kennis met deze lichtgewicht fietsen van Nederlandse bodem.

Bekijk de hele KOGA collectie