• De specialist sinds 1959
  • Persoonlijk advies
  • Altijd de fiets die bij u past
  • Gratis bodyscan

Elektrische fiets 45km/h

Elektrische fiets                45km/h

Een elektrische fiets die tot een snelheid van 45km/h ondersteunt? Maxstein Tweewielers heeft een ruime keuze op het gebied Speed pedelecs. Ideaal voor een wat grotere afstand woon-werkverkeer. Een goede vervanger voor de auto en toch op tijd op uw werk.

Een highspeed elektrische fiets is uitgevoerd met een motor die u tijdens het fietsen ondersteunt. Deze ondersteuning is door u zelf gemakkelijk regelbaar. Kenmerkend van de speed pedelec is dat de hulp tijdens het fietsen blijft tot de snelheid van 45km/h. Een elektrische fiets 45km/h wordt geleverd met een kenteken en dus geregistreerd bij het RDW. Maxstein Tweewielers in Ede is bevoegd door het RDW om kentekens op naam te stellen en inruilfietsen met kenteken te vrijwaren. Ook hebben wij een handelaars kenteken waarmee u verzekerd rond rijdt tijdens een proefrit op een elektrische fiets 45km/h. Belangrijk is om te weten dat u in het bezit moet zijn van een geldig rijbewijs, dan pas bent u bevoegd om een elektrische fiets 45km/h te berijden. De merken Speed pedelecs die u in Ede vindt zijn o.a.; Riese & Muller, blueLabel en Kalkhoff. Tevens kunnen wij Speed pedelecs leveren van Sparta, Koga en Gazelle.

Dit nieuwe fenomeen, de elektrische fiets 45km/h is zeker een proefrit waard om te ontdekken wat deze modellen voor u kunnen betekenen. Medewerkers van Maxstein geven u graag advies bij het maken van uw keuze elektrische fiets 45km/h. Overigens geld voor deze fietsen nog geen helmplicht, dit zal vanaf 1 januari 2017 wel het geval zijn.

Bekijk een greep uit de collectie Speed pedelecs

Is de Speed pedelec niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan de elektrische fietsen of de vouwfiets elektrisch