• De specialist sinds 1959
  • Persoonlijk advies
  • Altijd de fiets die bij u past
  • Gratis bodyscan

Bodyscan voor optimaal fietsplezier

U wilt toch ook een nieuwe fiets die past?

Met de meting worden 5 lichaamsmaten gemeten, zonder dat u daarbij wordt aangeraakt. Samen met uw persoonlijke voorkeuren berekent het systeem de juiste stand van het stuur, het zadel, pedalen en handvatten. Uw fiets wordt daarna op de juiste manier afgesteld, zodat u kunt genieten van vele onbezorgde kilometers fietsplezier! Stads, elo, toer, race of mountainbike, de meting wordt uitgevoerd voor het model naar uw keuze.

Men vraagt zich wel eens af welke framemaat fiets ze nodig hebben. De framemaat zegt echter niet alles. Ook belangrijk is welk type fiets geschikt voor u is. Het bepalen van de beste zithouding voor u kan veel klachten aan schouders, polsen, rug, nek en knieën voorkomen. Op internet wordt vaak alleen een simpel omreken tabelletje getoond om met behulp van binnenbeenlengte de juiste framehoogte te bepalen. Een lichaam bestaat meer dan alleen uit benen en een meting bij Maxstein heeft dan ook voor u een grote meerwaarde.

Bodyscanning is een innovatief meetsysteem dat in samenwerking tussen fietsers, orthopeden, fysiotherapeuten, ingenieuren en tweewielerspecialisten is ontwikkeld. Comfortabel en ontspannen fietsen, dat wilt u toch ook? Kom daarom bij Maxstein langs en profiteer van het beste advies.